Juniori OK Niš prvaci Nišavskog okruga

Juniori OK Niš sa trenerom Nebojšom Ivkovićem odbranili naslov prvaka Prvenstva Nišavskog okruga u juniorskoj konkurenciji

Nebojša Ivković, trener junior OK Niš

Nebojša Ivković, trener junior OK Niš

Odbojkaški klub "Niš" odbranio je naslov pobednika prvenstva Nišavskog okruga u konkurenciji juniora. Nakon šest odigranih kola, juniorska selekcija pod vođstvom trenera Nebojše Ivkovića je ostvarila je svih šest pobeda. Pred početak utakmice šestog kola između Niša i Stampeda komesar Druge lige - Istok i sekretar OSNO Milovan Stojadinović uručio je kapitenu OK Niš Aleksandru Jovanoviću pobednički pehar.

OK Niš (juniori)

OK Niš (juniori)

Izjava trenera Ivkovića:

" Trenirali smo naporno u prethodnom periodu i svakodnevno se spremali za takmičenje u juniorskoj ligi MOL Nisa. Naš zadatak ove takmičarske godine je plasman na državno prvenstvo i završni turnir posle baraž utakmice koja nas očekuje u narednom periodu.

Puno nam pomaže u sticanju neophodnog iskustva i takmičenje u Republičkoj ligi istok , i na tome smo zahvalni klubu koji nam je omogućio da se takmičimo sa seniorskim sastavima.
Treba istaći da nam puno znače i trojica juniora koji se nalaze u sastavu seniorske selekcije: Danilo Pavlović -juniorski reprezentativac , Dušan Jović i Andrej Rakić".

.