GRŠIĆ UMESTO VLADISAVLJEVA

Iz novinarskog ugla - Siniša Stojmenovìć

Pomalo neočekivano, tek čelni ljudi Crvene zvezde odlučili su se za smenu trenera u ženskoj vertikali. Da li je treći uzastopni poraz u Superligi Srbije uticao na tu odluku Uprave kluba, iako je samo par dana pre toga ostvaren plasman u finale Kupa Srbije, ili je po sredi nešto drugo, tek saradnja je raskinuta.

Aleksandar Vladisavljev

Aleksandar Vladisavljev

Pogled na tabelu govori da do kraja Superlige crveno – bele u najgorem slučaju mogu da budu na poziciji na kojoj su trenutno, trećoj, uz izgledne šanse da se popnu korak, a možda i dva. Još letos se u Zvezdinoj kući „većalo“ da li po isteku trogodišgeg ugovora nastaviti saradnju i donešena je odluka da to bude minimum još jednu, Teško da bi da nije bilo njega, u crveno – belo jato prošlog leta sletele Bojana Živković – Drča, Ana Lazarević – Živojinović, Jelena Lazić… Ali, posle dva finala Kupa i jednog u plej – ofu, Aleksandar Vladisavljev viće neće biti pored klupe kluba u kome je nekad i igrao.
Na njegovo mesto dolazi Milan Gršić, do prošle godine treter TENT – a, koji je, dok je počinjao karijeru, već bio u timu sa Marakane.

Milan Gršić

Milan Gršić