FB stranica “Forum odbojkaških trenera Srbije”

UOTS FB

Da bi svojim članovima omogućila međusobnu lakšu komunikaciju i razmenu znanja UOTS je napravila zatvorenu Facebook grupu pod nazivom “Forum odbojkaških trenera Srbije”. Grupa ima za cilj unapređenje znanja svih trenera kroz pitanja, diskusije, video i druge materijale. Naši najbolji treneri će biti tu da, kao mentori, odgovore na sva pitanja i nedoumice. Na ovaj način nastavljamo sa internet edukacijom koju smo započeli ove godine putem veoma uspešnih online seminara i sada ona može da traje tokom cele godine. Nadamo se da će nam se pridružiti što veći broj članova i da ćemo napredovati zajedno.

Za pristup UOTS grupi neophodno je imati Facebook profil! Ukoliko ga nemate možete pročitati procedure za pravljenje istog na ovom linku: https://mojracunar.net/kako-napraviti-facebook-profil/

Za članove koji već imaju Facebook profile procedura je veoma jednostavna sa prostim ukucavanjem naziva grupe “Forum odbojkaških trenera Srbije” u pretragu u okviru facebook stranice i apliciranjem za prijem u grupu (Join group). Nakon toga će administratori grupe proveriti da li ste član UOTS i primiti Vas u grupu ukoliko jeste.

Napominjemo da članovi grupe mogu biti samo članovi UOTS.